Til kortet - Forrige side - Næste side - Retur
Onsdag den 21. juli 2004 Kørsel ud fra Banff (D) (Link til kortet)

170 km med en gennemsnitsfart af 59.7 km/t og en max. fart pa 106 km/t.
Vi var af sted i 8 timer 22 min. hvor af 2 timer og 51 min. var ren køretid.


Efter morgenmad på værelset kørte vi op til Lake Louise - en flot sø i bjergene. Vi gik 2 km frem og tilbage fra parkeringspladsen til flodens indløb i søen. Der var mange “chip & chap”, der var mere eller mindre tamme. Vi fik fremkaldt en film i en et-times forretning i Lake Louise imens vi kørte op til en anden sø - Margine Lake.

Vandet her var helt cyan. Her gik vi ogsø langs søen til flodens indløb, men det var kun en tur på 7 times tid. Vi havde planlagt at tage med en gondol (skilift) op til et udsigtspunkt, men der var lukket, da vi kom dertil.

Vi kørte derfor tilbage til Banff ad en anden rute end den vi kom til Lake Louise på. Her stoppede vi et par steder for at nyde udsigten ud over skovene og en flod, hvor der gik en jernbane ved siden af.

Vi så nu ikke noget tog, men hvis vi havde ventet bare 10 min. mere, havde vi set et. Vi kunne menlig høre det, da vi kørte langs floden, men vi kunne ikke komme til at se det for træer. Tilbage i Banff købte vi lidt proviant til en middag på værelset og da den van indtaget, skrev vi postkort.

Motiverne herover er fra Lake Louise
Motiverne her ovenover er fra Moraine Lake
Bow River med jernbanen, men ingen tog!