Til kortet - Forrige side - Næste side - Retur
Mandag den 19. juli 2004 Fra Magrath (B) til hotel i Calgary (C). (Link til kortet)

297 km. Gennemsnitsfart af 93.5 km/t og en max. fart pa 127 km/t.

Det tog 4 timer og 5 min., hvoraf de 3 timer og ti minutter var ren køretid.


Efter morgenmaden kørte vi med Terry og Thaine vest-over ned mod en Amerikanske grænse til et sted der hedder “Writing-On-Stone”. Det var en spændende flodseng, hvor vinden havde lavet de mest fantastiske formationer i sandstensklipperne. Vi kravlede rund på disse formationer og var også lige en tur nede ved floden. Terry fortalte, at her kom de tit ned for at bade, da børnene var små. Pa vej hjem gav Terry og Thaine frokost pa et cafeteria, sådan et rigtigt præriecafeteria med store lastbiler omkring.

Hjemme i Magrath igen var det tid til at sige farvel. Vi fik et par afskedsgaver - et billede af Cardston templet med bjerge i baggrunden, to markante landemærker i den del af landet, et dansk eksemplar af Mormons bog, som er

deres bibel og 6 glas drikkeglas med blomstermotiv - Albertas rose - på. Vi havde haft en CD med Københavns drenge- og mandskor, samt et salatscet fra George Jensen designet af Arne Jacobsen med til dem. Thaine spurgte om vi havde noget imod, at de bad en farvelbøn for os, hvilket vi selvfølgelig ikke havde noget imod.

Da det var overstået, kørte vi tilbage til Calgary, hvor vi ankom til hotellet Holidaylnn omkring kl. 20.00. Efter et hastigt bad gik vi ind i byen og op i Calgary Tower for at nyde udsigten og få noget mad i den roterende restaurant. Det var en fantastisk oplevelse. Imens vi sad og spiste en god bøf og nød det første glas rødvin i næste en uge, kørte vi hele horisonten rundt. Vi var tilbage pa værelset omkring kl. 23 og sluttede dagen af med en kop kaffe og en whisky.