Til kortet - Forrige side - Næste side - Retur
Søndag den 18. juli 2004 (Link til kortet)

Ingen kørsel i vores bil idag


I dag var vi med i kirke for at opleve en baptist kirkegang. Det havde ikke meget at gøre med en dansk gudstjeneste, snarere et møde med lidt hellighed indlagt. Terry spillede på orglet og deres yngste datter dirigerede menigheden, når der blev sunget. Der sker en hel del mere i deres kirke om søndagen, mændene holder møde for sig selv, kvinderne ligeså og der var ungdomsgrupper og børnegrupper med forskellige tiltag. Vi nøjedes med at overvære det, de kaldte gudstjenesten. Vi gik hjem til huset, som forøvrigt aldrig er last og læste lidt indtil familien kom hjem omkring kl. 14.00.

Så blev der liv og glade dage. Deres søn med kæreste og 3 af deres fire døtre, den ene med mand og barn var samlet i huset. Vi fik grillstegt kylling fra deres udendcrs grill. D.v.s
det skulle vi have haft, men der var ikke nok gas i flasken til grillen, så sønnen fortsatte med at grille på en elektrisk grill. Efter middagen var der tid til afsked med den ældste datter med mand og barn samtden mellemste datter. De skulle hjem til Edminton - ca. 600 km kørsel.

Der blev bedt en bøn for at de kom godt hjem og at det havde været dejligt, at de havde været her.

Da der var faldet ro over huset kørte Terry og Thaine os ned til nationalparken Waterton Lake Nationalpark, hvor vi kørte rundt og så på herlighederne, bl.a. Prince of Wales Hotel og et vandfald. Herefter kørte vi ind i bjergene til Red Rock Canyon. En helt rød kløft, der er rød på grund af meget jern i bjergene.

Dagen sluttede ved Thames søster Larae i Horseshoe Bend, hvor nogle af familiemedlemmerne var samlet til barbecue. Det er lige ved siden af, hvor Thaine boede som dreng. Thaines mor bor der endnu. Et herligt sted lige ned til en lille flod med flotte brinker. Her var vi også moviestars og blev endnu engang fotograferet af alle og enhver. Der var også lige lidt slægtsforskning, der skulle sættes på plads. Vi var hjemme igen omkring kl. 23.00

Terry og Thaines hus og have i Magrath
Prince of Wales hotel ved Waterton Lakes Nationalpark
Red Rock Canyon i Waterton Lakes Nationalpark