Til kortet - Forrige side - Næste side - Retur
Lørdag den 17. juli 2004. Kørsel imellem Magrath og Cardston (Link til kortet)

50 km


Vi besøgt vi Svend Age i hans hus og så hans mange bille-der og bøger om og fra Danmark. Han ville gerne servere os en kop kaffe, han var nemlig ikke mormon og regnede heller ikke med, at vi var det. Vi havde desværre ikke tid, vi skulle være til Reunionen i Cardston til middag.

Igen var vi omsværmet og blev fotograferet som aldrig før. Vi havde travlt med at fortælle om Danmark og om de forskellige steder, hvordan det så ud o.s.v.

Jeg holdt også en lille tale på engelsk om hvordan jeg var startet på indskrivningen af morfars bøger. Jeg tror nok deforstod det meste.

Thames piger og hele familien underholdt med sang og vi sluttede med at lære hele forsamlingen “lille Peter edderkop” på dansk med animation og det hele.

Hele feste sluttede med en bøn. I Iøbet af Iørdag eftermiddag kørte nogle af familiemedlemmerne ud til to kirkegårde, hvor anerne var begravet.

Vi var med og det var underligt at se en flad kirkegård “in the middel off no-were” uden beplantning og med milevid udsigt ud over prærien.

Om aftenen kørte Terry og Thaine os en lille tur i Magrath, så vi kunne få et indtryk af byen.